tigaman webdesign sopron
2023..1027.

Security Start Pack – wordpress bővítmény

A TWD Security Start Pack bővítmény fő célja a weboldalad biztonságának növelése. Nézzük meg, hogy mit tud ez a plugin:

  1. REST API Korlátozások: A plugin blokkolja a REST API felhasználókkal kapcsolatos végpontjait, így a külső felhasználók nem férhetnek hozzá az ilyen adatokhoz. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem tudja listázni a felhasználókat megismerve a felhasználónevüket. Ez azért fontos, mert ha a felhasználó nevek rendelkezésre állnak, akkor az erőforrásokat csak a jelszó kiderítésére kell fordítani.
  2. PHP Fájl Szerkesztés Tilalma: A plugin letiltja a PHP fájlok szerkesztésének lehetőségét a WordPress adminisztrációban. Ez megakadályozza, hogy potenciális támadók módosítsák a kódot.Ha a WordPress admin felületen keresztül lehetőség van PHP fájlok szerkesztésére, az veszélyeztetheti a webhely biztonságát. Rosszindulatú felhasználók könnyen kárt okozhatnak, ha hozzáférhetnek a PHP kódhoz.
  3. WordPress Verzió Elrejtése: A plugin eltávolítja a WordPress verziójának információját az oldal fejrészéből, ami segít elrejteni a weboldal technikai információit. Minden verzió tartalmazhat biztonsági javításokat és sérülékenységeket. Ha beazonosíthatóvá vállik akkor sebezhető lehet a támadásokkal szemben, például a hackeléssel vagy a malware behatolásokkal.
  4. Bejelentkezési Oldal Módosítás: A plugin lehetővé teszi, hogy módosítsd a WordPress bejelentkezési oldal URL-jét. Ez megerősítheti a biztonságot, mivel a támadók nehezebben találják meg a bejelentkezési oldalt.
  5. Egyedi 404 Oldal: Amennyiben egy oldal nem található (404 hiba), a plugin egy egyedi 404 oldalt jelenít meg. Ez lehetővé teszi számodra, hogy testreszabott hibaoldalakat használj a weboldaladon.
  6. Adminisztrációs Menü: A plugin egy adminisztrációs menüpontot is hoz létre a WordPress admin felületén, ahol könnyen beállíthatod a bejelentkezési oldal URL-jét.

A TWD Security Start Pack bővítmény egy hasznos eszköz a WordPress weboldalak biztonságának javítására.

letölthető innen


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?