tigaman webdesign sopron

Jogi nyilatkozat

Ha további információra van szüksége, vagy bármilyen kérdése van az oldalunk jogi nyilatkozatával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a tigaman@tigaman.hu e-mail címen.

A tigaman webdesign felelősség kizáró nyilatkozatai

A weboldalon – https://www.tigaman.hu – található összes információ jóhiszeműen és kizárólag általános tájékoztatás céljából kerül közzétételre. tigaman webdesign nem vállal garanciát az információk teljességére, megbízhatóságára és pontosságára vonatkozóan. Bármilyen, a weboldalon (tigaman webdesign) található információk alapján tett lépést szigorúan az Ön saját felelősségére tesz. tigaman webdesign nem vállal felelősséget a weboldalunk használatával kapcsolatos veszteségekért és/vagy károkért.

Weboldalunkról más weboldalakat is meglátogathat, ha az ilyen külső oldalakra mutató hiperhivatkozásokat követi. Bár törekszünk arra, hogy csak hasznos és etikus weboldalakra mutató minőségi linkeket adjunk meg, nincs befolyásunk ezen oldalak tartalma és jellege felett. A más weboldalakra mutató linkek nem jelentenek ajánlást az ezeken az oldalakon található összes tartalomra. A webhelyek tulajdonosai és tartalma előzetes értesítés nélkül megváltozhat, és előfordulhat, hogy még azelőtt, hogy lehetőségünk lenne eltávolítani egy esetleg “rossz” linket.

Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy amikor elhagyja weboldalunkat, más oldalakon más adatvédelmi irányelvek és feltételek lehetnek, amelyekre nincs ráhatásunk. Kérjük, mielőtt bármilyen üzleti tevékenységet folytatna, vagy bármilyen információt feltöltene, mindenképpen ellenőrizze ezen oldalak adatvédelmi szabályzatát, valamint “Szolgáltatási feltételeiket”.

Hozzájárulás

Weboldalunk használatával Ön hozzájárul a nyilatkozatunkhoz és elfogadja annak feltételeit.

Frissítés

Amennyiben frissítjük, kiegészítjük vagy módosítjuk ezt a dokumentumot, ezeket a változásokat itt jól láthatóan közzétesszük.


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?