tigaman webdesign sopron
2023..0918.

Felhasználói Információk – WordPress bővítmény

Kíváncsi vagy arra, hogy ki látogatja a WordPress weboldaladat? Szeretnéd a felhasználóknak személyre szabottabb élményt nyújtani? A bővítményünk segít ebben! Íme, mit tud:

Felhasználói Információk Megjelenítése: Szerezd meg az oldalad látogatóiról szóló információkat. Ismerd meg az online látogatók számát bármikor, nézd meg a látogatói számot, és azonosítsd őket város, régió, ország, operációs rendszer, IP-cím és böngésző adataik alapján.

Oldalsáv és Vezérlőpult Widgetek: Tedd a felhasználói adatokat könnyen elérhetővé és vonzóvá a felhasználóbarát widgetjeinkkel. Egyszerűen add hozzá a “Felhasználói Információk” widgetet a weboldalad oldalsávjához, így a látogatók megtekinthetik az online állapotukat és egyedi látogatói azonosítójukat. Az adminisztrátorok számára kényelmes vezérlőpult widgetet is kínálunk, ami gyors áttekintést nyújt webhelyed felhasználói tevékenységéről.

A pluginhoz két sidebar widget közül választhatsz , az egyik a findip.net a másik a ipinfo.io adatbázisát használja. A dashboardon is megjelenik mind a kettőt, így kiválaszthatod, melyik tetszik.

Bővítmény beállítások: Finomhangold a bővítmény beállításait az igényeidnek megfelelően. Állítsd be a látogatók “offline” állapotba kerülésének időkorlátját a saját igényeid szerint.

Felhasználói Információk – WordPress Bővítmény

Felhasználói Információk – WordPress Bővítmény

Hatékony adatbázis kezelés: Bővítményünk hatékonyan kezeli a felhasználói adatokat, automatikusan eltávolítja az inaktív felhasználókat az adatbázisból.

Fejleszd tovább a WordPress weboldaladat a “tigaman webdesign – Felhasználói Információk” bővítménnyel. Ismerd meg közönségedet, növeld a felhasználók részvételét és nyújts személyre szabottabb élményt. Töltsd le és telepítsd a bővítményt még ma, hogy megismerhesd weboldalad látogatóiról szóló értékes információkat!

élő demó itt

letölthető innen


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?