tigaman webdesign sopron
2023..0925.

Masonry Grid Galéria – wordpress plugin

Bemutatom a tigaman webdesign Masonry Grid Galéria Bővítményt – Megoldás a lenyűgöző képgalériák könnyed és látványos létrehozásához a beépített gallery shortocde használatával!
Unod már az időigényes és bonyolult beállításokkal való küzdelmet, csak azért, hogy gyönyörű képgalériákat hozz létre? Ne keress tovább! A Masonry Grid Galéria Bővítményünk kiküszöböli a galériák készítésének kihívásait a WordPress weboldaladon.

Egyetlen kattintással alakíthatod át képeid gyűjteményét egy vizuálisan lenyűgöző galériává, ami lenyűgözi a látogatóidat. Nincs szükség zavaró beállításokkal való babrálásra vagy időráfordításra – egyszerűen telepítsd a bővítményt, adj hozzá képeidet, és nézd, ahogy a galériád életre kel!

Főbb jellemzők:

  • Egy kattintásos aktiválás: Felejtsd el a hosszadalmas beállításokat. Bővítményünk a könnyű használat érdekében készült. Aktiváld egyetlen kattintással, és már használhatod is.
  • Egyszerű képkezelés: Könnyedén add hozzá képeidet a galériához, komplikált beállítások nélkül. Csak töltsd fel a fájlokat a WordPress médiakönyvtárába és illeszd be a gallery shortocde-ot.
  • Masonry Rács elrendezés: Élvezd a modern és stílusos masonry rács elrendezést, amely automatikusan rendezkedik el képeidet egy vonzó, Pinterest-stílusú dizájnban.
  • Reszponzív tervezés: A galériád minden eszközön tökéletesen mutat – az asztali gépektől a mobiltelefonokig. Nem kell aggódnod a reszponzív kialakítás miatt; bővítményünk mindent megold.
  • Lélegzetelállító Hover Effektek: Vonzd be a látogatóidat lenyűgöző hover effektekkel, amelyek aktívan reagálnak a felhasználók interakciójára.
  • Képaláírások: Adj kontextust képeidhez képaláírásokkal, amelyek megjelennek a hover során, lehetővé téve a történetmesélést a galériáddal.

A Masonry Grid Galéria Bővítményünk tökéletes választás fotósoknak, művészeknek, bloggerekenek és mindenkinek, aki stílusosan és könnyedén szeretné bemutatni vizuális tartalmát. Legyél WordPress profi vagy kezdő, a bővítményünk segítségével professzionális megjelenésű galériákat hozhatsz létre rövid idő alatt.

Masonry Grid Galéria – WordPress Plugin

Masonry Grid Galéria – WordPress Plugin

Búcsúzz el a galéria létrehozásának bonyolultságától, és élvezd a Masonry Grid Galéria Bővítmény  egyszerűségét és eleganciáját. Telepítsd ma, és engedd, hogy képeid úgy ragyogjanak, mint soha korábban!

élő demo itt

letölthető innen


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?