tigaman webdesign sopron
2023..0822.

Mire használhatjuk az oldalak menüpontot?

A WordPress adminisztrációs felületén történő oldalmódosítás és új oldal létrehozása viszonylag egyszerű folyamat. Íme lépésről lépésre, hogyan teheted ezt meg:

Új Oldal Létrehozása:

 1. Bejelentkezés: Először is jelentkezz be a WordPress adminisztrációs felületre.
 2. Oldalak menü: A bal oldali menüben kattints az “Oldalak” lehetőségre.
 3. Új hozzáadása: Kattints a “Új hozzáadása” gombra, hogy elkezdd létrehozni az új oldalt.
 4. Cím és Tartalom: A következő oldalon adj nevet az oldalnak a “Cím” mezőben. Ez a cím jelenik majd meg az oldal tetején. A tartalmat a nagy szerkesztőmezőbe írd. Használhatsz formázási lehetőségeket és képeket is.
 5. Oldalsablon kiválasztása (opcionális): A jobb oldalon, a “Sablon” dobozban kiválaszthatod az oldal sablonját, ha rendelkezel ilyennel. Ha nincs, akkor az alapértelmezett sablont használja.
 6. Kiemelt kép hozzáadása (opcionális): A jobb oldali “Kiemelt kép” mezőn keresztül hozzáadhatsz egy képet, amely megjelenik az oldal előnézetében vagy címlapján, attól függően, hogy a témád hogyan használja.
 7. Kategóriák és címkék (opcionális): Ha használni szeretnél kategóriákat vagy címkéket, a jobb oldali “Kategóriák” és “Címkék” dobozokban adhatsz hozzá őket.
 8. Közzététel: Amikor elkészültél az oldal tartalmával és beállításaival, kattints a “Közzététel” gombra a jobb felső sarokban. Az oldal ekkor élővé válik a webhelyen.

Meglévő Oldal Módosítása:

 1. Bejelentkezés: Ugyanazon az adminisztrációs felületen jelentkezz be, mint az új oldal létrehozásakor.
 2. Oldalak menü: A bal oldali menüben válaszd ki az “Oldalak” opciót.
 3. Módosítás: Keresd meg a szerkeszteni kívánt oldalt a listában, majd kattints a nevére vagy a “Szerkesztés” hivatkozásra, amely megjelenik, amikor az egérmutatót az oldal neve fölé viszed.
 4. Módosítás: Végezd el az oldal módosításait a szerkesztőmezőben, majd ne felejtsd el elmenteni a változásokat a “Mentés” vagy “Frissítés” gomb megnyomásával.
 5. Közzététel: Amikor elkészültél a módosításokkal, kattints a “Közzététel” gombra, hogy azok élővé váljanak a webhelyen.

Ezeken az egyszerű lépéseken keresztül létrehozhatsz új oldalakat és módosíthatod a meglévőket a WordPress adminisztrációs felületén. Ne felejtsd el ellenőrizni az oldalakat, mielőtt közzéteszed őket, hogy biztos legyél benne, hogy megfelelnek az elképzeléseidnek és a webhelyed céljainak.


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?