tigaman webdesign sopron
2024..0425.

tigaman webdesign – RSS Widget open new window

Ez a plugin automatikusan beállítja a “_blank” célt az RSS widgetekben található linkekre. Ez azt jelenti, hogy amikor a látogatók rákattintanak egy linkre, az új ablakban nyílik meg. Ez segít megtartani az oldal látogatóit, miközben biztosítja, hogy az RSS widgetekből érkező tartalom könnyen elérhető legyen.

Hogyan működik?

A plugin egyszerűen hozzáadja a “_blank” célt az RSS widgetekben található összes linkhez. Ezt automatikusan teszi, így nincs szükség további beállításokra.

Miért hasznos ez a plugin?

Ez a plugin hasznos, mert:

  • Megtartja az oldal látogatóit. Amikor a látogatók rákattintanak egy linkre az RSS widgetben, az új ablakban nyílik meg. Ez azt jelenti, hogy valószínűbb, hogy visszatérnek az oldalára, hogy további tartalmat fogyasszanak.
  • Megkönnyíti az RSS widgetekből származó tartalom elérését. A “_blank” cél beállításával a látogatók könnyen válthatnak az RSS widgetből az eredeti tartalomhoz.

Hogyan telepítsd a plugint?

A plugin telepítése egyszerű:

  1. Töltsd le a plugin fájlt. A plugin fájl letöltéséhez kattints a “Letöltés” gombra a plugin weboldalán.
  2. Telepítsd a plugint. A WordPress admin felületén lépj a “Bővítmények” menüpontra, majd kattints a “Bővítmény hozzáadása” gombra. Válaszd a “Fájl feltöltése” lehetőséget, majd töltsd fel a letöltött plugin fájlt. Végül kattints a “Telepítés” gombra.
  3. Aktiváld a plugint. A plugin telepítése után aktiválnod kell. Ehhez lépj a “Bővítmények” menüpontra, majd keresd meg a telepített plugint. Kattints az “Aktiválás” gombra a plugin aktiválásához.

Kész! A plugin telepítése és aktiválása után automatikusan működni fog. Nincs szükség további beállításokra.

Megjegyzések:

  • Ez a plugin csak a WordPress 4.0 vagy újabb verziójúakkal kompatibilis.

letölthető innen


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?