tigaman webdesign sopron
2019..1001.

10 + 1 ok amiért WordPresst használjunk weboldalunk kezeléséhez

 1. A WordPress ingyenes. A szoftver és a modulok használata ingyenes. Próbálja ki, semmit sem kockázhat.
 2. A WordPress nyílt forráskódú. Könnyen megtalálhatja az eredeti forráskódjait nyilvánosan elérhetőként.
 3. A  beépülő modulok széles köre nagymértékben növeli funkcionalitását. A WordPress elég rugalmas ahhoz, hogy kiterjesztései és beépülő moduljai révén kielégítse az összes felmerülő igény.
 4. A WordPress használata egyszerű. Rengeteg nyelven elérhető és az interneten pillanatok alatt választ kaphat minden felmerülő kérdésére.
 5. A WordPress aktív felhasználók és fejlesztők hatalmas közösségével rendelkezik. A világ minden harmadik weboldalán WordPress fut, jelenleg 75.000.000 aktív telepítést regisztráltak, ami napi 50.000 felhasználóval bővül.
 6. A WordPress biztonságos. A WordPress verzió rendszeres frissítése hatékony a biztonsági rések leküzdésében.
 7. A WordPress támogatja a multimédiát. Nem csak szövegírásra használható, különösebb tudás nélkül helyezhet el webhelyén képeket videókat, hangfájlokat, vagy ágyazhatja be őket.
 8. A WordPress Keresőbarát. A szoftver által generált struktúra és a megfelelő kiegészítők használata biztosíték arra, hogy a keresőhelyezés már csak a mi befektetett munkánk eredménye.
 9. A WordPress mobilbarát. A Google megbünteti azokat a webhelyeket, amelyek nem mobilbarátak, azáltal, hogy alacsonyabban rangsorolja őket találati oldalukon. A WordPress használatával nem kell feltétlenül átalakítania a teljes webhelyet, hogy táblagépen és okostelefonon elérhetővé váljon, mivel a legtöbb téma automatikusan reagál.
 10. A WordPress világcégek  is használják. A WordPress a világ legismertebb márkái sok millió oldalmegtekintéssel, például a  Nasa, a Mozilla, a Coca Cola, a Wall Street Journal és még sok más valósítja meg a világ néhány legismertebb márkáját . A WordPress-t komoly üzleti webhely-megoldásnak tekinthetjük.
 11. A WordPress a közösségi médiával is együttműködik.  Az emberek saját közösségi hálózati fiókjaikkal könnyen megjegyzéseket tehetnek blogján. A megjelenített tartalmat könnyen megoszthatóvá teszi minden jelentősebb platformon: facebook, twitter, pinterest stb…

Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?