tigaman webdesign sopron
2023..0814.

BMI Kalkulátor

Bemutatjuk a TWD BMI Kalkulátort, amelyet WordPress webhelyére terveztünk! Integráljon könnyedén egy erőteljes Testtömegindex (BMI) kalkulátort tartalmába, és segítse felhasználóit az egészség és a fitnesz célok könnyű nyomon követésében. Ez a felhasználóbarát bővítmény egy átfogó megoldást kínál a BMI kiszámítására, ami lényeges mutató a testösszetétel megértéséhez.

A TWD BMI Kalkulátorral a célzott közönségnek egy nélkülözhetetlen eszközt kínálhat az edzések és a testalkat figyelemmel kíséréséhez. Legyen ön egészségügyi blogger, fitnesz rajongó vagy egészségvédelmi híve, ez a bővítmény lehetőséget ad az értékes információk megosztására a felhasználókkal. Egyszerűen helyezze be a kódot a bejegyzésekbe vagy oldalakba, hogy a BMI kalkulátort ott jelenítse meg, ahol a közönségnek szüksége van rá.

A TWD BMI Kalkulátor bővítmény nem csak shortcode integrációt kínál, hanem egy testreszabható widgetet is, amely lehetővé teszi a BMI kalkulátor könnyed hozzáadását a webhely oldalsávjához vagy a widget-területekhez. Képes harmonikusan beilleszteni a kalkulátort webhelye dizájnba, így egységes és informatív felhasználói élményt hozva létre.

Bmi Kalkulátor

Bmi Kalkulátor

Tartsa magát naprakész a wellness területén a TWD BMI Kalkulátor bővítmény segítségével, és nyújtson hasznos és pontos eszközt a látogatóknak a testösszetétel követésére. Csatlakozzon azokhoz a számtalan webhelyekhez, amelyek már kihasználják ezt az alapvető egészségügyi és fitnesz eszközt a tartalmaik javításához. Töltse le és telepítse a TWD BMI Kalkulátor bővítményt most, hogy webhelye egészség- és wellness kínálatát a következő szintre emelje.

Támogatott nyelvek: angol, német, spanyol portugál, magyar, orosz, kínai, hindi

letölthető innen

élő demó itt


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?