tigaman webdesign sopron
2023..0714.

A Google bünteti a Chatgtp tartalmakat?

Igen, a Google bünteti a ChatGPT tartalmait. 2023 januárjában a Google közzétett egy közleményt, amelyben azt állította, hogy a ChatGPT tartalmai gyakran nem relevánsak, rossz minőségűek és spamszerűek.

Ennek eredményeként a Google csökkentette a ChatGPT tartalmai megjelenésének esélyét a Keresési eredményekben.

A Google büntetései a ChatGPT tartalmaira valószínűleg jelentős hatással lesznek a modell népszerűségére és felhasználására. Sok vállalat és egyén használja a ChatGPT-t tartalmak generálásához és más feladatok elvégzéséhez, és a Google büntetései valószínűleg arra késztetik őket, hogy más modelleket keressen.

A Google büntetései a ChatGPT tartalmaira szintén jelentős hatással lesznek a nyelvi modellezés iparágára. A Google a nyelvi modellezés iparágának egyik vezető szereplője, és büntetései valószínűleg arra késztetik a többi céget, hogy jobban odafigyeljenek a tartalmaik minőségére.

A Google büntetései a ChatGPT tartalmaira végső soron a felhasználók javára válhatnak. A jobb minőségű tartalmakat előnyben részesítve a Google segíthet abban, hogy a felhasználók megtalálják azt a tartalmat, amelyre szükségük van, és elkerüljék a rossz minőségű vagy spamszerű tartalmakat. By Google Bard


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?