tigaman webdesign sopron
2023..1209.

Mi befolyásolja, hogy mennyibe kerül egy weboldal?

  1. Milyen funkciókat igényel a weboldal? Például van-e online áruház, regisztrációs rendszer, fizetési lehetőség, stb.
  2. Milyen bonyolult a weboldal kinézete? Például sok-e a dinamikus elem (például animációk, képgalériák), és milyen komplikált a menüstruktúra.
  3. Milyen gyakran frissítendő a weboldal tartalma? Ha gyakran kell frissíteni a tartalmat, az több munkát igényel, ami árképzést befolyásolhat.
  4. Milyen gyorsan kell elkészíteni a weboldalt? Ha sürgős a határidő, az általában többe kerül.
  5. Milyen gyakran kell támogatást adni a weboldal használata során? Ha a weboldal állandó támogatást igényel, az árát is emelheti.
  6. Milyen technológiákat használnak az oldal elkészítéséhez? Például a weboldal elkészítéséhez használt programozási nyelvek, adatbázisok, stb. befolyásolhatják az árat.
  7. Milyen szolgáltatót választunk az oldal tárhelyéül? Az árak eltérőek lehetnek a különböző tárhely-szolgáltatók között.
  8. Milyen szinten lesznek optimalizálva a keresőmotorok számára a weboldalak? Ha a weboldalt keresőmotor-barát módon készítik el, az árát is emelheti.
  9. Milyen szinten lesznek biztonságosak a weboldalak? Ha a weboldalt biztonságos módon készítik el (például SSL-tanúsítvánnyal), az árát is emelheti.
  10. Milyen szolgáltatót választunk az oldal elkészítéséhez? Az árak eltérőek lehetnek a tapasztalat, és a szakmai háttár tekintetében.

Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?