tigaman webdesign sopron
2023..0601.

Hol helyezkedik el a logo a weboldalon?

A logo elhelyezése a weboldalon több tényezőtől függ, például a weboldal tervezésétől, elrendezésétől és stílusától. Általában a logo az oldal felső részén található, és általában a fejlécben vagy a navigációs sáv mellett helyezik el.

Itt van néhány gyakori hely, ahol megtalálható a logo a weboldalakon:

  1. Fejléc: A logo gyakran középen vagy balra helyezkedik el a fejlécben. Ez az elhelyezés leginkább megszokott és könnyen észrevehető.
  2. Navigációs sáv mellett: A logo lehet a navigációs sáv mellett, balra vagy jobbra helyezve. Ez a pozíció is könnyen észrevehető és gyakori a weboldalakon.
  3. Kiemelt hely a fejlécben: Egyes weboldalakon a logo nagyobb méretben, akár képernyőn belül is megjelenhet a fejlécben, hogy kiemelkedjen és erősítse a márkaképet.
  4. Scroll-al felfelé követő logo: Egyes weboldalakon a logo az oldal tetején helyezkedik el, de amikor az oldalt lefelé görgetjük, a logo az oldalsávban vagy az egyéb elemek mellett marad.

Fontos megjegyezni, hogy az elhelyezés változhat a weboldalak között, és a tervezési döntések a cégtől, a weboldal céljától és a dizájn preferenciáktól függenek.


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?