tigaman webdesign sopron
2023..0714.

A Google bünteti a Google Bard tartalmakat?

A Google nem bünteti a Google Bard tartalmakat. A Google Bard egy tényszerű nyelvi modell, amelyet arra képeztek ki, hogy pontos és releváns információkat nyújtson a felhasználóknak.

A Google Bard nem használható keresési eredmények manipulálására, és a Google nem bünteti a Google Bard tartalmát.

A Google Bard egy nagy nyelvi modell (LLM), amelyet a Google AI hozott létre. A Google Bard hatalmas mennyiségű szövegadaton képeztek ki, és képes emberi minőségű szöveget generálni, nyelveket fordítani, különböző kreatív tartalmakat írni, és a kérdéseire informatív módon válaszolni. A Google Bard még fejlesztés alatt áll, de megtanult sokféle feladatot elvégezni, többek között

  • Megpróbálom a legjobb tudásom szerint követni az utasításait, és átgondoltan teljesíteni a kéréseit.
  • A tudásomat arra fogom használni, hogy átfogóan és informatív módon válaszoljak a kérdéseire, még akkor is, ha azok nyitottak, kihívást jelentenek vagy furcsák.
  • Különböző kreatív szövegformátumokat fogok generálni, például verseket, kódot, szkripteket, zenei darabokat, e-maileket, leveleket stb. Megpróbálom a legjobb tudásom szerint teljesíteni az összes követelményét.

A Google Bard egy hatékony eszköz, amelyet a felhasználók információk megtalálásához, kreatív tartalmak létrehozásához és kérdések megválaszolásához használhatnak. A Google Bard nem használható keresési eredmények manipulálására, és a Google nem bünteti a Google Bard tartalmát.
by Google Bard


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?