tigaman webdesign sopron
2021..0307.

Miért legyen mobil optimalizált verziója is a weboldalamnak?

Az internet 4,66 milliárd embert köt össze  egymással 2020 októberi adatok szerint. Ez a  világ teljes népességének 59% -a. Elképesztő,  de nem is ez a meglepő rész. A statisztika, amelyre figyelni kell, a mobil felhasználók és az internetes világban való növekedésük. Az internethez csatlakozó 4,66 milliárd emberből 4,28 milliárd mobilinternet vagy wifi felhasználó.

Szám, amely emlékeztet minket arra, hogy mennyire fontosak a mobil felhasználók, és miért kell őket kiemelten kezelnünk. Bármennyire is meglepő ezek a számok, mindenki ezt látta a mobil felhasználók és a mobil eladások hirtelen növekedésével világszerte. Webfejlesztőként egy ideje felkészültek vagyunk arra, hogy tervezési módszereinket és fejlesztési taktikáinkat a mobil felhasználókhoz is  igazítsuk.

A progresszív fejlődés a mobil eszközök követelményeinek megfelelő alapkialakításból indul ki. Ez az alap minimális elemeket tartalmaz a weboldalon, kiküszöbölve mindent, ami a mobil felhasználót nem érdekli.

Ha weboldalunk nem áll készen az egyre nagyobb mértékben mobileszközökről érkező látogatásokhoz, akkor hiába a jó keresőhelyezés, a felhasználó tovább lép egy számára kényelmesen használható alternatíva felé.


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?