tigaman webdesign sopron
2020..0401.

Mi az a tartalomkezelő rendszer

A tartalomkezelő rendszer, rövidítve CMS /Content Management System/ , olyan szoftver, amely speciális műszaki ismeretek nélkül segít a felhasználóknak egy weboldal tartalmának létrehozásában, kezelésében és módosításában.

Egyszerűbben fogalmazva: a tartalomkezelő rendszer olyan eszköz, amely segít weboldal felépítésében anélkül, hogy tudna kódolni .

Ahelyett, hogy saját weboldalakat készítene, képeket és egyéb funkciókat tárolna, a tartalomkezelő rendszer kezeli az összes alapvető infrastrukturális dolgot az Ön számára, hogy a webhely tartalmi részeire összpontosíthasson.

A CMS célja, hogy intuitív felhasználói felületet biztosítson a weboldal tartalmának felépítéséhez és módosításához. Minden CMS webes közzétételi eszközt is kínál, amely lehetővé teszi egy vagy több felhasználó számára, hogy a frissítéseket élőben közzétegye az interneten. A szerkesztő elemet tartalomkezelő alkalmazásnak (CMA), a közzétételi eszközt tartalomszolgáltatási alkalmazásnak (CDA) nevezzük.  Ez a két elem a CMS-be van integrálva, hogy racionalizálja a weboldal fejlesztési folyamatot.


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?