tigaman webdesign sopron
2022..1229.

A keresőoptimalizálásról általánosságban

A keresőoptimalizálás (angolul: search engine optimization, SEO) a weboldalak láthatóságának növelésére irányuló technikák összessége. A cél az, hogy a weboldal minél magasabb pozícióban szerepeljen a keresőmotorok eredményei között a keresőkifejezésekre vonatkozóan, amelyek relevánsak a weboldal tartalmához.

A keresőoptimalizálás fő célja, hogy a weboldalakat olyan módon optimalizálják, hogy azok minél magasabb pozícióban jelenjenek meg a keresőmotorok eredményei között a releváns keresési kifejezésekre vonatkozóan. A keresőoptimalizálás többféle technikát foglal magában, amelyek célja a weboldal minél magasabb pozíciójának elérése a keresőmotorok eredményei között.

Az on-page SEO a weboldal tartalmára vonatkozó technikák összessége, amelyek célja a keresőmotorok számára a weboldal tartalmának minél jobb megértése és indexelése. Az on-page SEO technikák közé tartozik például a meta címek és leírások használata, a címsorok (h1-h6) használata, a tartalom strukturálása, valamint a releváns kulcsszavak használata a tartalomban.

Az off-page SEO a weboldalra vonatkozó technikák összessége, amelyek célja a keresőmotorok számára a weboldal minél jobb minőségének megértése és elismerése. Az off-page SEO technikák közé tartozik például a linképítés, a social media aktivitás, valamint a brand említések száma és minősége.

A keresőoptimalizálás folyamatos munkát igényel, mivel a keresőmotorok rendszeresen frissítik az algoritmusukat, és így folyamatosan változnak a pozíciók is. Emiatt fontos, hogy a weboldalt folyamatosan optimalizáljuk és frissítsük.


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?