tigaman webdesign sopron
2015..0115.

Hogyan kapcsoljam össze weboldalamat facebook oldalammal?

Célszerű a kérdést tartalmi oldalról megközelíteni, mely szerint ha a megjeleníteni kívánt információt a facebookra közvetlenül bejegyzésként helyezzük el, és esetleg alá rakjuk  weboldalunk elérhetőségét, akkor forgalmat generálhatunk a saját tulajdonú webhelyre,  de a keresőhelyezésünkben nem jelenik meg az egyedi  tartalom pozitív hatása.

A másik ideális megoldás az ha a hír, információ a saját tulajdonú weboldalról kerül megosztásra, és elolvasásához fel kell keresnie a látogatóknak saját weboldalunkat. Ez ugyan egy kattintással távolabb viszi a felhasználót a tartalom eléréstől, de gazdagítja a tartalmat, látogatókat hoz ami megismerteti az érdeklődőket a tevékenység teljes spektrumával, és optimális esetben a következő alkalommal már itt keresi kérdéseire a választ.

Az összekapcsolás módjára több párhuzamos lehetőség is létezik:

  • facebook fan box – a facebook oldal kedvelőinek megjelenítéséhez
  • facebook like gomb a vélemény kifejezéséhez
  • facebook share gomb a tartalom megosztásához

A facebook esetleges megszűnésével, vagy az iránta való érdeklődés csökkenésével is érdemes számolnunk, magyar példa is bizonyítja, hogy akik kizárólag az iwiwre helyezték kommunikációjukat azoknak gyorsan kellet váltaniuk  saját tulajdonú weboldalra vagy/és a facebookra/twitterre.


Ajánlatkérés
AjánlatkérésMennyibe fog kerülni?